Αντιστεκόμαστε στην κρίση με όπλο την τέχνη. Στην κρίση αξιών αντιτάσσουμε τον πολιτισμό. Στην οικονομική κρίση, τον πλούτο της καλλιτεχνικής έμπνευσης.
 
Το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Δήμου Περιστερίου λαμβάνει χώρα την περίοδο 19 Μαΐου – 22 Μαΐου 2016.
 
Ως στόχο έχει την προαγωγή της κινηματογραφικής τέχνης και την αισθητική καλλιέργεια του κοινού. Ειδικότερα, αποσκοπεί στην ανάδειξη και στήριξη της ταινίας μικρού μήκους, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να εκφραστούν μέσα από την κινούμενη εικόνα.
 
Για το σκοπό αυτό, εκτός από το Διαγωνιστικό και το Ενημερωτικό Τμήμα, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προαγάγουν την κινηματογραφική παιδεία, τον διάλογο και τη συνεργασία (θεματικά αφιερώματα, διαλέξεις, στρογγυλή τράπεζα κ.ά.).
 
Εκκινώντας από τον ενθουσιασμό και την αγάπη μας για τον Κινηματογράφο, φιλοδοξούμε να συσπειρώσουμε τους δημιουργούς και τους λάτρεις της έβδομης τέχνης κάτω από τη στέγη μας, σε μία μεγάλη κινηματογραφική γιορτή.
 
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) που υλοποιείται σε συνεργασία με το Κινηματογραφικό Εργαστήρι του Δήμου."

Δήμος Περιστερίου

Πόλη του Κόσμου
Πόλη του Πολιτισμού

Χορηγοί Επικοινωνίας

 
 
 
 
 
 

Contact Us

Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου

Copyright © 2016 Δήμος Περιστερίου