Φώτης Δημητρακάκης

Σπούδασε σκηνοθεσία στο ΙΕΚ Ακμή και εργάστηκε στον χώρο της κινηματογραφικής διανομής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα για τον κινηματογράφο και διδάσκει το μάθημα «Εισαγωγή στην αισθητική του κινηματογράφου» στο Κινηματογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου. Διδάσκει επίσης τα εκφραστικά μέσα του κινηματογράφου σε παιδιά 6-12 ετών στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο πλαίσιο του «Σχολείου της Τέχνης». Επί τρία έτη διετέλεσε επιμελητής της ραδιοφωνικής εκπομπής «Κινηματογράφος για πάντα» της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης, ενώ από το 2012 τελεί υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού Προσεχώς του ίδιου φορέα. Δραστηριοποιείται, παράλληλα, στην οργάνωση εκδηλώσεων τέχνης.

Αποστόλης Ηλιόπουλος

Κοινωνιολόγος και Σκηνοθέτης, Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί στον κινηματογράφο, τη διαφήμιση και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σκηνοθετεί ταινίες μικρού μήκους και συνθέτει μουσική για τον κινηματογράφο. Δημοσιεύει άρθρα, διηγήματα και ποιήματα σε λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες. Από το 2009 είναι υπεύθυνος του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Περιστερίου, όπου διδάσκει Σενάριο και Σκηνοθεσία.

Νανά Κυριαζή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πτυχιούχος Ε.Μ.Μ.Ε. Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Κοινωνιολόγος (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Κάτοχος Master με άριστα στην Πολιτιστική Διαχείριση, τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού (Πάντειο Πανεπιστήμιο), με θέμα διπλωματικής «Κινηματογράφος και ναζισμός». Από το 2011 είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα, με θέμα διατριβής «Νέος Γερμανικός κινηματογράφος και ναζιστικό παρελθόν». Έχει ασχοληθεί με την κριτική κινηματογράφου και έχει εργαστεί στην κινηματογραφική διανομή ως συντάκτρια και web content editor. Από το 2010 είναι καθηγήτρια Ιστορίας Κινηματογράφου στο Κινηματογραφικό Εργαστήρι Δήμου Περιστερίου.

Δήμος Περιστερίου

Πόλη του Κόσμου
Πόλη του Πολιτισμού

Χορηγοί Επικοινωνίας

 
 
 
 
 
 

Contact Us

Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου

Copyright © 2016 Δήμος Περιστερίου